Найдивніші ігри. Підбірка №1

 

  1. Funny Finger (1968). В кумедній грі Смішний Пальчик провідний гравець засовує свої 10 пальців до спеціальної ширми, а решта гравців повинні максимально швидко повторити положення пальців. Той, хто зміг зробити це швидше за всіх і оголошувався переможцем. Але не думайте, що це легко зробити. 

 

  1. Poopyhead (2015). Після роздачі карт гра повинна слідувати в правильному порядку дій Туалет - Пук - Папір - Миємо руки. Як тільки гравець не може зіграти карту, він відразу ж натискає на подушку-пердушку. Тепер тому, у кого найбільше залишилося карт, потрібно буде помістити на голову купку лайна. Після 5 ігор гравець з найбільшою кількістю купок на голові програє! Можна луцнути від сміху))

 

  1. Bed Bugs (1985). У цій божевільній грі учасники намагаються видалити маленьких пластикових клопів свого кольору з вібруючого ліжка і роблять вони це за допомогою незручного пінцета великого розміру. Перемагає той, хто першим витягне з ліжка всіх клопів.

 

  1. Pie Face (1964). Вже більше 50 років залишається популярною ця екстремальна гра, заснована на принципі «російської рулетки». Механізм гри складається з катапульти, яка приводиться в дію поворотом ручки. На катапульту поміщається «пиріг» - порція піни для гоління або в кращому випадку - збиті вершки. Гравці по черзі поміщають обличчя в спеціальну рамку і крутять нещасливу ручку. Передбачити дії механізму неможливо тому що він спрацьовує раптово, перетворюючи обличчя учасників в біле і липке місиво. Веселуха)))

 

  1. Great Moves (1964). Чудові рухи - це прадід популярних зараз «Крокодила» та «Еліаса» - учасникам необхідно відгадати слово, яке зображує інший гравець. Гра шалено смішна, так як необхідно намалювати предмет або дію в ситуації, коли маркер кріпиться на випадково обраній частини тіла - спробуй здогадайся, що намалював твій друг за допомогою маркера, прикріпленого до спини або нозі.

 

  1. Smokers Wild (1978). Всупереч зображенню на коробці, гра зовсім не закликає до паління. Навпаки, в цій грі проти куріння гравці намагаються збирати гроші, уникаючи при цьому залежності від сигарет. На початку гри кожен гравець обирає професію, яка може виграти від куріння інших (Лікар, Трунар і т. Д.), а потім починає переміщатися по дошці. Якщо гравець приземлиться на брендовому майданчику, є шанс, що він або вона закурить. Коли курець в кінцевому підсумку ділить місце з іншим гравцем, є шанс передати йому свої сигарети. Чим більше гравець курить, тим швидше він просувається по лічильнику життя, який закінчується смертю. Гра закінчується, коли перший гравець вмирає (в короткій грі) або коли в живих залишається тільки один гравець (в довшій грі). Позитивним моментом є те, що гравці часто взаємодіють з вашою професією або коли ви передаєте свої сигарети іншому. Коротше кажучи, повна жжесть))

 

  1. Intern (1979). Тепер ви лікар в цій напруженій грі в лікарню. Ігрова дошка являє собою велику клініку з чотирма основними відділеннями; медицина, хірургія, неврологія і гінекологія. Гра була розроблена чоловіком і дружиною і ґрунтувалися на власному досвіді роботи співробітників Університету Дьюка і Медичної школи Джонса Хопкінса. Це подібність Монополії, тільки замість грошей тут години сну - те, що найбільш важливо для стажера в госпіталі.

 

  1. Slime Monster Game (1976). З правил: "Слизневе чудовисько вторглося в місто. Ви повинні його зупинити! Ви повинні дістатися з середньої школи в збройову, підібрати фугас і збити Слиз-монстра". Але будьте обережні, щоб Слизневий монстр не збив вас з ніг своїм слизом. Кожен гравець в свій хід обертає спеціальний диск руху двічі: один раз для гравця і стільки ж для монстра. Гравці намагаються маніпулювати монстром, щоб він виявився над противником. Якщо слиз змушує фішку гравця впасти, гравець повинен починати з старту заново. Тьху!

 

  1. Mixed Pickles (1890). Ця гра була дуже популярна в 19 століття. Суть гри дуже проста. У коробі знаходиться три стопки карток різного кольору з трьома фрагментами речення на кожній картці. Гравці вибирають по одній з кожної стопки і складають дивні речення. Ось і виходить веселощі!)) Наводимо приклад такого речення: «Я завжди буду полювати на буйвола на весіллі». Повірте нам на слово - такі жарти вбивали на повал в 1890 році))

 

  1. Dont step in it! (2017). У цій досить свіжій грі відбувається щось дивне. Кілька штучних купок собачого лайна поміщають на пластиковий килимок. Гравці по черзі ходять по килиму з зав'язаними очима. Лічильник визначає, скільки кроків вони зроблять і чи повинні інші гравці додавати, видаляти або переміщати лайно, перш ніж людина з зав'язаними очима почне ходити. Після того, як кожна людина зробила хід, переможцем стає гравець, який найменше вступив. Гадаю це дуже смішно)))